Mauquoy medailles

Erkend leverancier van accessoires voor Rotary en meer

Lid van een serviceclub? 

Dan ben je vast regelmatig op zoek naar spelden, halslinten en kentekens. Of een gepersonaliseerde baret met de naam van je nieuwe voorzitter op.

Al jaren leveren we alle Rotary benodigdheden, maar ook voor tal van andere serviceclubs maken wij de accessoires. Wist je trouwens dat we veel van deze items op stock hebben? En uiteraard werken we ook op maat. 

Bel ons, dan zorgen wij ervoor. → +32 (0)14 50 79 10

Rotary

De eerste serviceclub ter wereld, opgericht in 1905 is de Rotaryclub van Chicago. Vandaag is Rotary de meest internationale serviceclub van ze allemaal.

Het is een vereniging van vertegenwoordigers uit het zakenleven (Rotariërs), de administratie en de vrije beroepen die humanitaire diensten willen verlenen.

Als officieel licentiehouder van Rotary International voorzien wij jaarlijks heel wat clubs van de nodige Rotary-benodigdheden: kentekens, halslinten en klokken, maar ook badges en meer.

Ontdek ons Rotary aanbod

mauquoy-rotary.jpg

Inner Wheel

Inner Wheel is voortgekomen uit een initiatief van echtgenotes van Rotary-leden in Manchester (Engeland). Eerst als ondersteuning voor activiteiten van Rotary, maar al snel werd een eigen Inner Wheel club opgericht. Deze staat open voor partners en directe familieleden van (voormalige) Rotariërs, ouder dan 18 jaar.

Wij zijn officieel licentiehouder en bieden u graag een uitgebreid gamma aan van Inner Wheel-benodigdheden zoals kentekens, halslinten, klokken, badges en meer.

Ontdek ons Inner Wheel aanbod

mauquoy-eretekens-innerwheel-hamer.jpg

Probus

Ben je lid van Probus en wil je Probus kentekens, naamplaatjes en halsslinten of badges laten maken? Dan zit je bij Mauquoy helemaal goed!

Wist je trouwens dat:

  • De naam Probus een samensmelting is van het Engelse “Association of retired PROfessional and BUSiness persons”?
  • Deze afdeling werd in 1965 opgericht in Groot-Brittannië door een Rotariër.
  • De leden van Probus zijn minstens 55 jaar oud en gepensioneerd, of staan op punt hun loopbaan te beëindigen.

Ontdek ons Probus aanbod

mauquoy-eretekens-probus.jpg