Mauquoy medailles

Erkend leverancier van accessoires voor Rotary en meer

Lid van een serviceclub? 

Dan ben je vast regelmatig op zoek naar spelden, halslinten en kentekens. Of een gepersonaliseerde baret met de naam van je nieuwe voorzitter op.

Al jaren leveren we alle Rotary benodigdheden, maar ook voor tal van andere serviceclubs maken wij de accessoires. Wist je trouwens dat we veel van deze items op stock hebben? En uiteraard werken we ook op maat. 

Bel ons, dan zorgen wij ervoor. → +32 (0)14 50 79 10

Rotary

De meest internationale van alle serviceclubs? Dat is zonder twijfel Rotary. 

De vereniging brengt zakenleiders (Rotariërs) samen die humanitaire diensten willen verlenen. 

Als officieel licentiehouder van Rotary International voorzien wij jaarlijks heel wat clubs van de nodige Rotary-benodigdheden: kentekens, halslinten en klokken, maar ook badges en zo veel meer.

Ontdek ons Rotary aanbod

mauquoy-rotary.jpg

Inner Wheel

Ook voor Inner Wheel maken wij kentekens, halslinten en badges. Inner Wheel is opgericht voor partners en directe familieleden van (oud) Rotary-leden, ouder dan 18 jaar.

Ontdek ons Inner Wheel aanbod

mauquoy-eretekens-innerwheel-hamer.jpg

Probus

Ben je lid van Probus en wil je Probus kentekens, naamplaatjes en halsslinten of badges laten maken? Dan zit je bij Mauquoy helemaal goed!

Wist je trouwens dat de naam Probus een samensmelting is van het Engelse “Association of retired PROfessional and BUSiness persons”? Deze afdeling werd in 1965 opgericht in Groot-Brittannië door een Rotariër. De leden van Probus zijn minstens 55 jaar oud en gepensioneerd, of staan op punt hun loopbaan te beëindigen.

Ontdek ons Probus aanbod

mauquoy-eretekens-probus.jpg