Mauquoy medailles

Geef jouw kantooromgeving een kwaliteitsvolle touch

Met een gepersonaliseerde naamplaat aan de inkom, kwaliteitsvolle naambadges voor elke werknemer en zo veel meer, geef jij cachet aan jouw kantooromgeving. Onze getalenteerde vakmannen graveren en bedrukken in massief koper, inox, plexi en zelfs aluminium of hout. 

Ontdek ons aanbod

Awards om momenten te vieren

Wil je een award laten maken? Doen we. 

Kies je voor een kristallen, plexi, houten of misschien wel stalen award? Wij maken awards uit massief materiaal om jouw medewerkers echt te laten schitteren. Gegraveerd met de tekst die jij voor ogen hebt. 

Heb je al een ontwerp in gedachten? Of bespreek je dit graag met onze designers? 

Alles kan!

Mauquoy medailles

Naambadges voor op kleding

Voor dagelijks gebruik door je personeel of voor een eenmalig werkevent. Naambadges geven een stijlvolle toets aan iedereen. Wij maken alle soorten naambadges met magneetspeld of een andere sluiting.

Kies de afmetingen, bestel een naambadge met je logo op of zonder en dan sturen wij een proefdruk vooraleer we aan het graveren gaan.

Ontdek het aanbod van Naambadges

mauquoy-naambadges-1.jpg
Mauquoy medailles

Kantoorstempels en andere office branding

Geef eigenheid aan je documenten dankzij een kantoorstempel met je logo op. Jij geeft de afmetingen door, wij maken een gepersonaliseerd ontwerp. Of bestel andere office branding!

Ontdek het aanbod van Stempels

mauquoy-zegellak-stempel.jpg

Medailles met een verhaal

Jouw logo, gebouw of portret op een blinkende schijf? 

Bij Mauquoy zijn we medailleur sinds 1875. Wij creëren voor jou met plezier een origineel en duurzaam aandenken aan een belangrijke gebeurtenis. Zo krijgt die opendeurdag, productlancering of 10-jarig bestaan een extra dimensie.

Samen met jou bespreken we het ontwerp waarna onze vakmannen je medailles met de hand gieten en graveren. In kwaliteitsvol massief materiaal.

Vraag je offerte aan

Mauquoy medailles

Eretekens als waardering

Wil je graag werknemers eren, inhuldigen of belonen met een ereteken? 

Wij maken zowel officiële Belgische als niet officiële en gepersonaliseerde eretekens. Ook schuivers, baretten en accessoires van eretekens hebben we op stock.

Ontdek het aanbod van Officiële Eretekens

eretekens-0.jpg
aluminium-deurplaat-naamplaat-mauquoy.jpg
mauquoy-zegellak-stempel.jpg
mauquoy-naambadges.jpg
mauquoy-brandstempel.jpg
mauquoy-sleutelhangers-ferodo.jpg
naamplaten.jpg
mauquoy-naamplaten-plexi.jpg
mauquoy-naamplaat-brons.jpg
mauquoy-naamplaten-letters.jpg
Mauquoy medailles

"Ik was op zoek naar promotionele munten als give-aways voor de opening van het bedrijf van een vriend. Mauquoy was zeer responsief, gaf goed advies en leverde tokens van uitstekende kwaliteit."

Vincent VH.

Een uniek handgemaakt cadeau voor jouw collega’s

Elk stuk dat we maken, gaat door de handen van onze vakmannen. Of dat nu een standaardproduct is of een uniek stuk door jou gekozen. Wij maken al meer dan 145 jaar van elke creatie een kwalitatief kunstwerk.

committee-of-the-regions-eu-2-1.jpg

Vier unieke office birthdays

Werkt jouw collega al 15, 30 of zelfs 45 jaar bij jou? Dan verdient die een uniek cadeau. Huldig hem of haar in met een gepersonaliseerde award.

mauquoy-awards-kristal-lasergravure.jpg

Beloon medewerkers voor goede resultaten

Is het bij jou ook een wedstrijd om intern de beste scores te halen? Geef je medewerkers een trofee om maandelijks voor te strijden. Zodat die dagenlang kan schitteren op zijn of haar bureau.

mauquoy-awards.jpg

Verras collega’s, gewoon omdat ze het verdienen

Zoek je een uniek geschenk met een persoonlijke boodschap? Wij denken met je mee.