Mauquoy medailles

Maatwerk is onze specialiteit

Dat onze vakmannen handen aan hun lijf hebben, staat vast. 

Zij maken dan ook van elk ruw idee een prachtig pronkstuk.

Heb je niet meteen een ontwerp voor ogen? 

Onze grafische afdeling werkt met plezier enkele voorstellen uit. Bovendien beschikken we in ons productieatelier over een ruime stock aan massieve grondstoffen en verschillende high-end machines om de mooiste resultaten op te leveren.

Vertel ons wat je nodig hebt. Dan gaan wij meteen aan de slag!

Onze top 3 meest bestelde maatwerken

Jouw logo als stempel laten maken

Jouw logo met inkt gestempeld op al je papierwerk? 

Wij graveren jouw logo, tekst of bedrijfsicoon in een kwalitatieve stempelhouder uit massief koper, goud of zilver. Wist je trouwens dat we ook brandstempels, blinddrukstempels, markeerstempels, slagstempels, persstempels, clichés (foliedrukstempels) en zegellakstempels maken?

Ontdek ons aanbod Stempels

mauquoy-brandstempel-KAUSISTAR.webp

Huisnummer laten maken

Wil je een huisnummer op maat laten maken? Dan ben je bij ons aan ‘t juiste adres. Wij graveren je naam en huisnummer in het materiaal van je keuze. Ook huisnummerborden maken we op maat.

Het formaat, lettertype en zelfs de letterkleur bepaal je zelf. Wij graveren je huisnummer op een rechthoekig of vierkant plaatje of snijden het nauwkeurig uit. Deze losse huisnummers bevestig je dan gewoon aan je gevel.

Na ontvangst van je bestelling, sturen wij je nog een lay-out ter goedkeuring door.

Bestel je huisnummer

mauquoy-huisnummer-inox-liggend.jpg

Medailles bestellen

Wil je een medaille op maat laten maken? Wij volgen jouw ontwerp of stellen zelf onze eigen grafisch ontwerper aan om je idee uit te werken. Mauquoy is medailleur sinds 1875, wij kennen echt de kneepjes van het vak.

Als je ‘t ons vraagt, is medaille meer dan een metalen schijf. Er schuilt vaak een heel verhaal achter. Medailles worden dan ook vaak gebruikt als geschenk of aandenken omwille van het duurzame karakter.

Contacteer ons

arend.jpg