Mauquoy medailles

De beste eretekens vind je bij Mauquoy

Ben je op zoek naar de mooiste eretekens? Zoek dan niet verder! Bij Mauquoy vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige eretekens. Of het nu gaat om militaire onderscheidingen, bedrijfsjubilea of andere speciale gelegenheden, Mauquoy heeft voor elke gelegenheid de perfecte erepenning of medaille.

mauquoy-eretekens-frankrijk.jpg
arbeidseretekens-mauquoy.jpg
arbeidseretekens-mauquoy.jpg
leopoldsorde-groot-officier-eretekens-mauquoy.jpg
eretekens-0.jpg
plexi-staander-voor-2-tot-4-eretekens-01-02-03-plexi-staanders-voor-eretekens-2-tot-4-eretekens-hr-pi-3en.jpg

Bestel vandaag nog jouw unieke ereteken.

Eretekens zijn een symbool van waardering én erkenning voor buitengewone prestaties.

Of je nu op zoek bent naar onderscheidingen voor militaire verdiensten, burgerlijke of andere bijzondere prestaties, wij hebben het allemaal. Onze collectie omvat een verscheidenheid aan onderscheidenswaardige insignes die de uitzonderlijkheid van elke individuele prestatie benadrukken.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van eretekens!

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten eretekens, zoals de officiële Belgische onderscheidingen (Orde van Leopold, Kroonorde en Orde van Leopold II), burgerlijke en militaire onderscheidingen, eretekens voor brandweer of uw vereniging en arbeidseretekens.

Of u nu op zoek bent naar een Groot-Kruis, Groot-Lint, Groot-Officier, Commandeur, Officier of Ridder van een nationale orde, of juist naar de rozet of het kraaglintje dat bij uw onderscheiding past.

Wij hebben wat u nodig heeft.

officieel-ereteken-leopoldsorde-groot-lint-01-01-01-leopoldsorde-groot-lint-officieel-model.jpg

"Terecht hofleverancier, kwaliteitsvolle producten met zorg afgewerkt. Zeer vriendelijke en professionele ondersteuning."

☆☆☆☆☆

Ben je op zoek naar de beste eretekens?

Waarom kiezen voor Mauquoy?


Hoogwaardige kwaliteit

Bij Mauquoy streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Onze eretekens worden met zorg ontworpen en geproduceerd, waarbij we gebruik maken van duurzame materialen. Hierdoor garanderen we niet alleen een lange levensduur, maar ook een prachtig eindresultaat.

Breed scala aan mogelijkheden

Bij ons vind je een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om erepenningen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of juist iets meer eigentijds, wij hebben het allemaal. Daarnaast bieden we ook maatwerk aan, zodat je een ereteken kunt laten ontwerpen dat volledig voldoet aan jouw wensen en eisen.

Snelle levering en goede service

Naast kwaliteit hechten we ook veel waarde aan een snelle levering en goede service.

Elk ereteken kan ook in een luxe kartonnen doosje geleverd worden of als je liever een ander type doosje wilt, kan je dat bij ons aangeven. Bij Mauquoy doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling snel en probleemloos wordt geleverd. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar om je te helpen bij vragen of specifieke verzoeken.

mauquoy-verzending.jpg

Wist je dat...

officieel-ereteken-kroonorde-groot-kruis-01-01-03-kroonorde-groot-kruis-officieel-model.jpg

Onze eretekens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: messing, zilver of goud. U kunt kiezen tussen het grote officiële model of het kleinere model (reductie).

officieel-ereteken-leopoldsorde-groot-lint-01-01-01-leopoldsorde-groot-lint-officieel-model.jpg

Alle eretekens worden geleverd met een Frans Moiré-lint van hoge kwaliteit.

eretekens.jpeg

Onze eretekens worden gemaakt van massief messing of zilver. Het emaille dat wordt aangebracht op de eretekens is traditionele vuuremail, ook wel glazuuremail genoemd.

Niet officiële eretekens

Eretekens voor uw vereniging nodig?

Of het nu gaat om sportverenigingen, muziekgezelschappen of andere organisaties, wij staan klaar om aan uw individuele behoeften te voldoen. Samen werken we nauw samen om een ereteken te creëren dat perfect past bij de identiteit en stijl van uw vereniging.

Vraag vrijblijvend een offerte

muziekverbond-ereteken-mauquoy.jpg