Mauquoy medailles

Het échte goud in ons bedrijf? Dat zijn onze vakmannen

Trouw team dat zelfs harten doet smelten

Wij houden van onze vakmannen. Waarom? Omdat zij dagelijks met fonkelende ogen ons atelier betreden. 

Elke opdracht die ze krijgen, verwerken ze met enorm veel passie. Het pers -en graveerwerk dat zij opleveren, is dan ook van een ongeziene kwaliteit. We zijn trots dat sommigen van hen al meer dan 35 jaar in ons team zitten.

Mauquoy? Dat is schatrijke geschiedenis

Wij gaan ver terug. Tot in 1875 om precies te zijn. 

Mauquoy werd opgericht door Maarten Mauquoy die zijn levenswerk naliet aan zijn twee getalenteerde zonen. Tientallen jaren later nam de familie Jansen het roer over, die al een tijdje met de familie Mauquoy verbonden was.

Tot op vandaag is de zaak nog steeds in handen van onze familie Jansen. Zij het dan wel van de derde generatie. En de vierde generatie? Die staat klaar om het roer alweer over te nemen. Zo verwezenlijken we al meer dan 145 jaar lang pure, kwaliteitsvolle ambacht

Mooi, toch?

1972-industrieweg-grobbendonk-10.jpg

Handgemaakt in België

Soms ben je op zoek naar dat unieke stuk. Kwaliteit die je nergens anders vindt, geperst met of gefreesd uit massief materiaal door lokale vaklui

Klop dan eens bij ons aan.

Elke creatie wordt afgewerkt met de hand. Of het nu gaat om 1 muntstuk of 1000 identieke medailles. En we doen dat in België, achter je hoek. Zo overleggen we makkelijk met onze klanten tot het precies is wat zij voor ogen hebben.

Bekijk ons aanbod

mauquoy-handwerk-in-belgie.jpg

High-tech machines in een gigantisch productie-atelier

Dankzij ons 1500 m² groot productie-atelier hebben we de ruimte om een gigantische stockage te voorzien en tientallen hoogst technologische machines te laten draaien. 

Allemaal voor jou.

Hierdoor is ons assortiment aan standaardwerk en maatwerk eindeloos. Jouw naamplaat of award in ons atelier?

Contacteer ons!

mauquoy-hightech-machines.jpg