Mauquoy medailles

Pins in alle vormen en formaten

Een groot gebaar in klein formaat. Of het nu een officiële onderscheiding is of een blijk van waardering, jouw logo of gelegenheidsontwerp maakt pins, insignes of kentekens altijd persoonlijk. Met gepersonaliseerde pins breng je jouw bedrijf eenvoudig onder de aandacht op events. Klanten herkennen jou én bovendien creëer je een groepsgevoel onder de werknemers.

Ook clubs en verenigingen kunnen bij ons metalen buttons en kentekens bestellen.
Bij alle bedrijfsevents zijn gepersonaliseerde pins trouwens de ideale opsmuk voor de kostuums van jou en je medewerkers. En een leuk aandenken voor achteraf!

  • Er zijn talloze opties beschikbaar voor mensen die hun embleem, illustratie of tekst op een pinspeld willen vereeuwigen. 
  • Elke pin is namelijk samengesteld uit een unieke combinatie van factoren, waaronder de vorm (het model), het ontwerp van de reproductie, het gebruikte materiaal en het type sluiting. 
  • Om die reden is het verstandig om ons vanaf het begin te betrekken bij je plannen.
  vansweevelt.jpg
  rodekruis.jpg
  doosje-croix-rouge-2.jpg
  wingsofmemory.jpg
  vub.jpg
  denderleeuw.jpg

  Twee soorten pins

  vansweevelt.jpg

  Geperste pins

  Geperste - of geslagen - pins maken we met matrijzen. We graveren uw logo of tekst in een matrijs en persen dat ontwerp in een koperen plaatje, zodat het in reliëf wordt weergegeven. Waar nodig wordt handmatig kleur geïnjecteerd, het geheel wordt al dan niet met een harslaagje bedekt.


  denderleeuw.jpg

  Bedrukte pins

  Bij bedrukte pins wordt uw logo in quadri druk weergegeven op het kenteken. Zonder kwaliteitsverlies!