Mauquoy medailles

Wil je een brandstempel laten maken met jouw logo?

Specialist in brandstempels! Met +145 jaar ervaring en een vurig team weten we wat er nodig is om zelf kwalitatieve brandstempels te maken.

✓ Brandstempels voor op hout, leer en kurk.
✓ Jouw eigen logo, tekst of ontwerp.
✓ Doorgaans geleverd binnen 8 à 10 werkdagen in België en Nederland
✓ 100% massief materiaal in messing, HX-brons of inox

brandstempel-handvat1.jpg
brandstempel-brandelektrisch3.jpeg
brandstempel-brandelektrisch1.jpeg
mauquoy-brandstempel-alk-6-70x70-brandstempel-alk-6-70x70mm.jpg
mauquoy-brandstempel-rond-hout-leer.jpg

Bestel jouw brandstempel

Brandstempels voor op hout, leer en kurk

Wil je een brandstempel laten maken om jouw logo of merknaam te branden op houten kisten of pallets ? Dan is een brandstempeltje op draadstang precies wat je nodig hebt.

Bestel ze hier

brandstempel-leerafdruk-stempel.jpg
brandstempel-eigen-logo-kurk.jpg
brandstempel-sigarenkistje.jpg
brandstempel-handvat1.jpg

Brandstempels met jouw logo laten maken bij Mauquoy

Tussen onze vakmannen zitten nog echt gepassioneerde smeden, houtbewerkers en metaalspecialisten. Stuk voor stuk ambachtslieden die trots zijn op wat ze creëren, met de hand én met behulp van gespecialiseerde machines.

Brandstempels die jarenlang meegaan

Zoek jij een partner om een kwalitatieve brandstempel te laten maken die jarenlang meegaat? Wij werken op vraag van jouw wensen. Is jouw bestaande brandstempel versleten? Dan maken wij een volledig nieuwe voor jou!

Onze levertermijn?

Dat hangt af van je vraag. Maar doorgaans rekenen we 8 à 10 werkdagen.

Direct bestelbaar

Brandstempels, wat zijn het precies?

Brandstempels zijn stempels die een permanente markering achterlaten op hout, leer of kurk. Ze zijn gemaakt uit materialen die hoge temperaturen kunnen verwerken, zoals messing, HX-brons en inox.

Brandstempels worden vooral gebruikt in de verpakkingsindustrie voor houten kisten en sigarenkisten. Maar ook om europallets te markeren of om een logo te branden op houten meubels, zijn brandstempels nuttig.

Wil je een brandstempel laten maken om jouw logo of merknaam te branden op houten kisten of pallets ? Dan is een elektrische brandstempel precies wat je nodig hebt.

mauquoy-brandstempel-KAUSISTAR.webp
brandstempel-brandhand1.jpeg

Bestel jouw brandstempel

Wil je een brandstempel laten maken om jouw logo of merknaam te branden op houten kisten of pallets ? Dan is een elektrische brandstempel precies wat je nodig hebt.

Vraag je offerte aan

Brandstempels voor hout-, leer-, en kurkindustrie

Wij maken brandstempels voor sigarenkistjes, kistenmakerijen en de paletindustrie (Epal). Maar ook voor stempels om te branden op leer en kurk kun je bij ons terecht. Wil je misschien jouw logo branden op stoelen of tafels? Of ben je op zoek naar een vleesstempel? Wij maken het allemaal!

Bezorg ons de tekening of ontwerp van je brandstempel of ga met onze designers aan tafel zitten. Wij graveren jouw ontwerp dan in messing, metaal of inox en maken er een hoogwaardige stempel van. Jij bepaalt de grootte en we sturen sowieso nog een zetproef ter goedkeuring.

mauquoy-opmaatwerken.jpg

Ontdek al onze brandstempel apparaten

Wil je naast een gepersonaliseerde stempel ook een brandstempel apparaat kopen? Dan kun je daar evengoed voor bij ons terecht. Wij hebben handbranders van 400, 800 en 1200 watt.

mauquoy-brandstempel-KAUSISTAR.webp
brandstempel-handvat1.jpg
brandstempel-w200-2.jpg
brandstempel-k2000eeg.jpg