Mauquoy medailles

Wij maken unieke awards voor evenementen

mauquoy-awards-header.jpg
awards.jpeg
mauquoy-awards-op-maat.png
awardsopmaat-livedotsaward2.jpg
shelty.jpg

Jouw partner voor een onvergetelijke ervaring

Ben jij continu op zoek naar een betrouwbare partners die je kunnen helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor je gasten. Mauquoy is dé expert in het maken van high-end awards en is er speciaal voor jou als organisator van awardshows.

Of je nu vijf of vijftig awards nodig hebt, wij staan klaar om het evenement van jouw klanten naar een hoger niveau te tillen.

unieke-mijlpalen.jpg

Awards worden voornamelijk uitgereikt in vijf belangrijke categorieën

Bij Mauquoy begrijpen we dat elke onderscheiding zijn eigen verhaal moet vertellen. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden in vormgeving en materiaalgebruik om de perfecte award te creëren voor jouw event. Elke categorie verdient zijn eigen unieke ontwerp en wij zorgen ervoor dat jouw winnaar zich echt speciaal voelt.

Elke categorie verdient zijn eigen unieke ontwerp en wij zorgen ervoor dat jouw winnaar zich echt speciaal voelt.

  • Achievement
  • Innovation
  • Ownership
  • Performance
  • Sustainability
mauquoy-combinatie-award.jpg
Mauquoy medailles

Zoek dan niet verder!

Ben jij op zoek naar unieke awards voor jouw volgende awardshow?

Mauquoy staat klaar om jou te helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het organiseren van succesvolle events. Samen maken we er iets buitengewoons van!

Kies voor de expertise van Mauquoy en geef jouw awardshow een unieke uitstraling!

In 3 eenvoudige stappen

Bestel jouw award voor jouw evenement

1. Kies jouw type award

Als het gaat om materiaal gebruik, streven we ernaar om steeds meer hout en gerecycled acrylaat te gebruiken. Maar als je een specifiek materiaal in gedachten hebt, bespreek het dan met ons. We staan open voor nieuwe mogelijkheden en willen graag kijken naar de verschillende opties die er zijn.

2. Maak het persoonlijk

Een van de meest opvallende kenmerken van onze moderne trofeeën is de mogelijkheid tot personaliseren. We begrijpen dat elke trofee uniek moet zijn, daarom kan je elke trofee op meerdere plekken laten graveren. Van boodschap, datum tot naam of met je eigen bedrijfslogo. Bijna alles is mogelijk.

3. Ontwerp via co-creatie

Aarzel niet om ons een e-mail te sturen met jouw ideeën, de gewenste hoeveelheid en de deadline waarop je dit nodig hebt. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Over Mauquoy

Puur vakmanschap

Elk stuk dat we maken, gaat door de handen van onze vakmannen. Zij werken met de hoogste precisie en leveren pas op als ze zelf tevreden zijn. Kwaliteit is dan ook onze prioriteit.

Keerzijde van de medaille? Dat ons werk soms iets meer tijd in beslag neemt. Maar we doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Last-minute opdrachten nemen we even goed met beide handen aan.

Lees ons verhaal

handwerk-mauquoy.jpg