duurzame-awards.jpg

Duurzame awards laten maken bij Mauquoy

Een award laten maken die het milieu zo min mogelijk belast? Tuurlijk kun je daarvoor bij Mauquoy terecht. Wij maken duurzame awards niet alleen in gerecycled hout, maar ook in verschillende materialen glas en zelfs in plexi.

Vraag jouw duurzame award aan

img-5070.JPG
img-4402.JPG
img-1845.JPG
houten-award-psa-mauquoy.jpg
img-5069.JPG

Meer over de materiaalkeuzes bij duurzame awards

Wat maakt een award duurzaam?

Een duurzame award is een trofee die lang meegaat en gemaakt is van materialen die het milieu zo weinig mogelijk belasten. Door grondstoffen zo veel mogelijk te recycleren of materialen te gebruiken die biologisch afbreekbaar zijn, kunnen we dat verzekeren. Zo geniet jij van een mooie award, die ook nog eens verantwoord en milieuvriendelijk is.

Bij Mauquoy kiezen we zorgvuldig onze materialen uit.

In samenspraak met jou bepalen we welke milieuvriendelijke grondstof geschikt is voor de trofee die jij bestelt. Geen zin in hout, maar verkies je liever glas of plexi? Waarom geen combinatie? Wij combineren zelfs verschillende materialen voor een uniek resultaat.

duurzame-awards-hout.jpg

Bekijk samen met ons de opties voor jouw evenement of gelegenheid.

Wil jij de show stelen met je duurzame award?

duurzame-award-hout.jpg
duurzame-awards-hout-graveren.webp
houten-cement-awards.jpg
irregular-wooden-glass-awards-mockup-left-right-view-1332-45678.jpg
duurzaam-award-metalenplaatje.jpg
duurzameawards-glas.jpg
houtenaward-duurzaam-mauquoy.jpg
award-hout-duurzaam-mauquoy.jpg
Mauquoy medailles

"Is een houten award de enige duurzame mogelijkheid? Natuurlijk niet. Hoewel hout Ć©Ć©n van onze populairste materialen is, bestaan er nog heel wat andere duurzame opties voor het maken van jouw award."

nicojansen-mauquoy.jpg

Nico Jansen


Houten awards

De kleuren en textuur van hout, die de natuur weerspiegelen, zijn tijdloos en gaan jarenlang mee. Bij Mauquoy maken we bovendien gebruik van kwalitatief hout voor de realisatie van een award. Allerhande maten en modellen zijn mogelijk. Indien gewenst kunnen wij je houten ecologische award ook personaliseren, met behulp van lasergravure of moderne printtechnieken.

duurzame-awards-hout.jpg
houten-award-psa-mauquoy.jpg
glas5.jpg
arch-award-gar02-03-01-02-glazen-awards-gar02.jpg

Glazen awards

Naast hout is ook glas een uiterst duurzame optie. Glas kan immers eindeloos worden gerecycled zonder kwaliteit te verliezen. Bovendien is het een zeer onderhoudsvriendelijk product. Bestel je glazen award bij Nico, Raf en Jo. Vermeld het aantal stuks, het gewenste materiaal en geef aan of je zelf een ontwerp hebt of er graag Ć©Ć©n laat maken. Zij helpen je graag verder.

plexi1.jpg

Plexi awards

Het is sterker dan glas, lichter in gewicht en het gaat een leven lang mee. Je zou het misschien niet denken, maar plexi is evengoed een duurzame optie.

Bij juist gebruik gaat plexiglas veel langer mee dan een fragiele glazen pronkstuk of houten trofee en is het daardoor vaak een betere keuze.

award-plexi-standaard-large-03-01-03-plexi-awards-standaard-large.jpg

Combineer verschillende materialen

Ga voor een unieke award

Bij ons vind je een enorme expertise in het creĆ«ren, volledig op jouw wensen afgestemd, van unieke en gepersonaliseerde onderscheidingen. Zowel per stuk als in grotere oplagen. Je hebt de vrijheid om te experimenteren met verschillende materialen en kleuren, wat resulteert in creatieve combinaties die jouw verwachtingen overtreffen.

Bestel jouw unieke award

mauquoy-combinatie-award.jpg

In 3 eenvoudige stappen

Bestel jouw duurzame award

Kies een duurzaam materiaal

Als het gaat om materiaal gebruik, streven we ernaar om steeds meer hout en gerecycled acrylaat te gebruiken. Glazen awards zijn ook een goede optie. We zijn echter ook nieuwsgierig naar andere duurzame materialen. Dus als je een specifiek materiaal in gedachten hebt, bespreek het dan met ons. We staan open voor nieuwe mogelijkheden en willen graag kijken naar de verschillende opties die er zijn.

Maak het persoonlijk

Een van de meest opvallende kenmerken van onze moderne trofeeƫn is de mogelijkheid tot personaliseren. We begrijpen dat elke trofee uniek moet zijn, daarom kan je elke trofee op meerdere plekken laten graveren. Van boodschap, datum tot naam of met je eigen bedrijfslogo. Bijna alles is mogelijk.

Ontwerp via co-creatie

Aarzel niet om ons een e-mail te sturen met jouw ideeƫn, de gewenste hoeveelheid en de deadline waarop je dit nodig hebt. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.