Mauquoy medailles

Bedieningspanelen, synoptische en frontpanelen

Wij graveren bedieningspanelen van allerhande formaten en materialen. Wil jij graag tekst, logo’s en markeringen laten graveren op metalen platen die je later als bedieningspaneel op je toestel plaatst? Zoek je een partner om perforaties en uitsparingen te voorzien? Wij weten precies hoe!

Heb je een synoptisch paneel of frontpaneel nodig voor jouw machine of installatie? Serie of stukwerk, wij maken ze dagelijks!

shutterstock-522871603.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synoptisch.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synoptisch1.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synoptisch3.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synoptisch4.jpg

Industrieel bedieningspaneel

Een industrieel bedieningspaneel laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij graveren tekst, logo’s en markeringen op metalen platen die later als industrieel bedieningspaneel worden gebruikt. Zelfs perforaties en uitsparingen kunnen we voorzien.

Wat zijn synoptische panelen

Synoptische panelen of borden zijn naamplaten waar uitsparingen op voorzien zijn voor de bedieningselementen van machines. Denk aan muziekinstallaties, brandprocessen en chemische toepassingen. Maar ook frontpanelen voor schakelkasten en meer maken we.

synoptische-panelen-mauquoy-synopt4.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synopt2.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synopt.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synoptisch3.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synoptisch.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synopt6.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synopt7.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synoptisch1.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synoptisch2.jpg
synoptische-panelen-mauquoy-synoptisch4.jpg

Krasvrije en weerbestendige frontpanelen

Bij Mauquoy maken we onze synoptische panelen en frontpanelen uit, geanodiseerd aluminium in tal van kleuren, metaal en roestvrij staal. En we zorgen ervoor dat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, krassen en chemische producten. Een op maat gemaakt paneel dat lang meegaat? Wij staan klaar!

Onderhoudsvrije bedieningspanelen

Het vaakst gebruikte materiaal voor bedieningspanelen? Dat is zonder twijfel geanodiseerd aluminium. Dit materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren, weerbestendig en praktisch onderhoudsvrij.

Daarnaast maken we ook bedieningspanelen in inox, gelaagde kunststof en roestvrij staal. Wij voorzien de uitsparingen van je paneel en leveren indien gewenst ook een op maat gemaakt achterpaneel aan.

shutterstock-522871603.jpg

We verspanen, frezen en graveren

Processchema´s, blindschema´s, beltableaus, maar ook o.a. brandmeldpanelen, verkeersschema's of brugschema's, beldrukpanelen, brievenbuspanelen, schakelpanelen frontpanelen voor schakelkasten en verdeelinrichtingen enz.

Wil jij meteen the full package? Wij kunnen jouw bedienpaneel ook voorzien van verzonken bevestigingsgaten, facetrand, draadeinden (stiftlassen) en een bijbehorende behuizingsbak in elk gewenst formaat.

Industriële bedieningspanelen voor alle sectoren

Na meer dan 145 jaar hebben we ervaring in alle sectoren en industrieën. Zowel de logistieke, maritieme, chemische als voedingssector komen bij ons aankloppen voor hun industriële bedieningspanelen.

shutterstock-1059472064.jpg

Typelaten voor tankwagens waar het gewicht en belastingsvermogen op genoteerd staan.

shutterstock-786831169.jpg

Machineplaten voor de machinebouw.


shutterstock-96269369.jpg

Bedieningspanelen voor de scheepsindustrie met uitsparingen voor knoppen en gravure van knoppen.

shutterstock-2131387203.jpg

Schakelkasten voor elektronische apparatuur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb jij industrieel graveerwerk voor ons?